Tradisjonelle Peru

0
Price
FromNOK 23,900
Price
FromNOK 23,900
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1982

Get a Question?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+47 908 74157

info@maikkitours.no

12 Dager
Lima, Peru
Lima, Peru
Max People : 20
Tur detaljer

Denne turen tar deg med til de mest berømte og severdige stedene i Peru.  Dette inkluderer Inka-hovedstaden Cusco, Machu Picchu, Den Hellige Dalen, Titicacasjøen og Lima.  Selv om turen er på kun 12 dager, får man med seg de aller beste opplevelsene Peru og Andesfjellene har å by på.  Det er samme turen som «Magiske Peru» men uten Amazonas jungelen og 4 dagers Inka trail.

Avreise & ankomst sted

Lima, Peru

Inkludert i prisen

 • Alle overnattinger pr. person i dobbeltrom på 3 eller 4 * hoteller unntatt en natt på Amantani øyen (dag 10).
 • All transport i Peru (fly, buss, tog, båt)
 • All transfer mellom hotell og flyplass, togstasjon etc.
 • Alle utflukter inkl. guider.
 • Alle billetter, inngangspenger til museer etc. med noen få unntak (se under hva som ikke er inkludert).
 • 24/7 tilgjengelig mobil nr. i Norge (norsk) eller Peru (engelsk og spansk) man kan ringe hvis det skulle være noe.
 • Whatsapp tjeneste for boardingkort etc. For mindre private grupper tilbyr vi gratis lån av en smart telefon med peruansk simkort på hele turen i Peru.

Ikke inkludert i prisen

 • Tips på restauranter, til guider etc.
 • Renseri/klesvask.
 • Måltider som ikke er spesifisert i programmet.
 • Show i Lima (dag 2).
 • Alternativ tur siste dagen (ta kontakt for mer informasjon).
Program

Dag 1

Vi ankommer Lima.
Mottakelse i resepsjonen på hotellet. Vi møter vår turoperatør i Lima og vår lokale guide.
Overnatting i Lima.
Vi bor på hotell i Miraflores. 3 *

Dag 2

By sightseeing.
Vi besøker den gamle delen av Lima, der bebyggelsen fremdeles er mye preget av den kolonialarkitekturen som er den eldste i hele Latin Amerika.
Etter lunsj fortsetter vi til det moderne Lima i Miraflores, der vi stopper ved turistområder som «El Parque del Amor», (kjærlighetsparken) og beundrer en flott panoramautsikt over Stillehavet.
Turen avsluttes ved å besøke et av de mest interessante museene i byen vår, Antropologisk Museum – der du kan få en god ide om vår pre-spanske kultur.
Valgfritt:
Om kvelden inviterer vi deg til å delta på et tradisjonelt show hvor du kan nyte vår peruanske folklore. Dette er ikke inkludert i prisen.

Vi bor på hotell i Miraflores. 3 *

Inkludert: Frokost og lunsj.

Dag 3

Frokost er klar fra kl. 06.00
Vi drar til flyplassen. Vi tar fly til Cuzco.
Vi ankommer det vakre Inkarikets hovedstad. Der blir vi hentet av vår lokale guide og turoperatør. På grunn av det tar tid å av-klimatisere på grunn av høyden, drar vi direkte til den Hellige dalen som ligger 2800 moh. i motsetning til Cusco som ligger 3400 moh. På den måten får vi en mykere overgang når vi kommer fra 100 moh. i Lima.
Mottakelse i resepsjonen ved hotellet. Vi blir tatt imot med den berømte coca-te. Vi slapper av og tar fri resten av dagen slik at vi kan av-klimatiseres til høyden her.

Kun frokost og boks-lunch den dagen.
Vi bor på hotell i den Hellige Dalen. 3 *

Dag 4

Vi begynner først med besøk til landsbyen Ollantaytambo hvor vi kan vandre rundt i gatene som har stått akkurat slik de er siden Inka tiden. Etter å ha fulgt i Inkaenes fotspor, drar vi videre for å besøke ruinene som ligger oppe i fjellene rundt landsbyen. Disse er ruiner som stammer fra et enormt militærfort fra Inkatiden. Dette er et av de få stedene hvor spanjolene tapte et militærslag mot inkaene.
Vi spiser en buffet-lunsj hvor vi kan smake de mest typiske peruanske retter.
Etter lunsj starter vi i retningen mot den fantastiske Hellige Dal. Vi har et stopp i Pisaq landsbyen hvor vi får tid til å handle lokale kunsthåndverk på torget og nyte den indianske atmosfæren i denne landsbyen.
Fra landsbyen drar vi så videre for å besøke Pisaq-ruinene, noen imponerende ruiner fra Inka-epoken, som faktisk er større enn Machu Picchu og har hatt en viktig rolle i det store Inkariket.

Halv Pensjon.

Vi bor på hotell i den Hellige Dalen. 3 *

Dag 5

Utflukter til Moray og Chinchero
Etter frokost drar vi til Moray, en fin busstur der vi kjører gjennom forskjellige landsbyer og jordbruksområder. Moray ligger i høylandet fra Urubambadalen. De er mest kjent for sine sirkulære konstruksjoner innen jordbruket.
Vi spiser lunsj i Chinchero.
Chinchero er en landsby av et indiansk samfunn der de hovedsakelig driver med jordbruk og tekstilproduksjon. I Chinchero får vi oppleve en typisk landsby som er bygd på toppen av noen inkaruiner. Den komplekse arkitekturen gjenspeiles i den fascinerende koloniale kirken som er bygd på toppen av soltempelet fra inkatiden.

Halv Pensjon.

Vi bor på hotell i den Hellige Dalen. 3 *

Dag 6

Denne dagen er spesiell for alle siden vi nå begynner vår reise til Machu Picchu. Vi har 2 alternativer:
1. Inkatrail 2 dager (mot et pristillegg, ta kontakt for å få mer info.)
2. Ta toget direkte til Aguas Calientes ved Machu Picchu. (Dette er inkludert i prisen).

Vi blir alle hentet tidlig neste morgen for å dra til den legendariske byen Machu Picchu, det glemte Inkasamfunnet på en fjelltopp langt oppe i Andesfjellene. Vi tar toget som tar ca. 2 timer til Aguas Calientes. For dere som skal gå Inka trail starter vi med å gå av toget ved ”Kilometer 104” og begynne på den imponerende reisen til fots. På veien til Machu Picchu stopper vi i Winayhuayna, noen imponerende ruiner midt oppe på en fjelltopp.
Vi spiser matpakke på veien, mens vi nyter den fantastiske utsikten. Turen vil ta ca. 6 timer til Machu Picchu, og når vi kommer fram, har vi tid til å nyte utsikten over Machu Picchu.
Spektakulær panorama. Når vi er ferdig å beundre et av verdens underverker, tar vi bussen ned til Aguas Calientes for å samles igjen med resten av gruppen.
De andre som ikke gikk Inka trail fortsetter med toget til ”Aguas Calientes”, der dere blir møtt av vår turoperatør som hjelper oss å sjekke inn på hotellet. Mens dere venter på de andre, kan dere slappe av med å ta et deilig bad i de varme kildene som finnes der, eller bare ha en avslappende dag.
Ca. kl. 16.00 kommer de som har gått Inka trail fram til Aguas Calientes.
Resten av kvelden er fri.

Halv Pensjon.

Vi overnatter på hotell i Aguas Calientes. 3 *

Dag 7

Tidlig om morgenen står vi opp og tar bussen opp til Machu Picchu for å se soloppgangen.
Vi besøker legendariske Machu Picchu der guiden vår vil veilede oss gjennom hele byen. Den gamle inkabyen er kjent for sine vakre og imponerende omgivelser, noe som kan ta pusten fra enhver! De spanske conquistadorene fant aldri Machu Picchu, og dette er nok den viktigste årsaken til at byen er et, så og si urørt monument fra inkatiden.
Vi returnerer til landsbyen for å spise en felles middags-buffet.
Om ettermiddagen reiser vi tilbake til Cuzco.

Kun frokost og lunsj.

Vi bor på hotell i Cusco. 3 *

Dag 8

Fri formiddag.
Om ettermiddagen blir vi hentet av vår tur-operatør for å begynne turen. Vi starter med å besøke den imponerende domkirken i Cuzco som ble bygd av steiner tatt fra Inkabygninger. Dere vil også få oppleve en fantastisk samling av malerier fra både berømte peruanske og spanske malere. Deretter besøker vi Qorikancha tempelet midt i Cuzco, en hellig plass for så vel inkaene som for spanjolene. Spanjolene bygde over den, for på den måten å bevise sin makt over indianerne. Etter vi er ferdig i byen, drar vi videre til utkanten av Cusco for å besøke Sacsayhuamán ruinene.
Felles middag.

Kun frokost og middag.

Vi bor på hotell i Cusco. 3 *

Dag 9

Etter frokost setter vi kursen mot Puno. Vi tar buss fra Cuzco og kjører sørover på høysletten “Altiplano”. Turen går gjennom et vakkert fjellandskap som tilhører fargerike indianere. Turen tar ca. 7 timer å kjøre.
Vi spiser lunsj på veien.
Resten av ettermiddagen er fri.

Halv pensjon.

Vi overnatter på hotell i Puno. 3 *

Dag 10

Vi setter kursen mot Titicaca-sjøen med båt. Første stopp er på den flytende øyen Uros, der vi får se hvordan Aymara folket har levd i mange hundre år. Der har vi muligheten til å ta oss en liten tur i en av deres siv-båter som forøvrig Thor Heyerdahl har brukt som grunnlag for sine Ra I og II fartøyer.
Derfra reiser vi til Amantani øyen der Quechua indianerne bor omtrent upåvirket av dagens moderne samfunn. Vi overnatter en natt blant lokale bønder. Vi får oppleve litt av deres liv og tradisjoner, som mat og musikk.
Vi spiser lunsj der.

OBS!! Vi overnatter hos indianske familier, med en enkel standard men veldig rent.

Full pensjon.

Dag 11

Etter frokost med lokalbefolkningen drar vi tilbake til Puno. Turen med båt tilbake tar ca. 2 timer.
På veien tilbake til flyplassen besøker vi en lokal familie og spiser lunsj hos dem.
Om ettermiddagen flyr vi til Lima fra Juliaca.
Vi kommer fram til Lima om kvelden.

Kun frokost og lunsj.

Overnatting på hotell i Lima. 3 *

Dag 12

Siste dagen i Lima har vi to muligheter:
– Bare å ta en fridag.
– Det andre alternativet får du høre mer om når du tar kontakt med oss.
Vi spiser en felles lunsj. Vi drar til flyplassen og tar avskjed med Peru.

God tur hjem!