Magiske Peru

0
Price
Price
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1975

Get a Question?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+47 908 74157

info@maikkitours.no

14 Dager
Lima, Peru
Lima, Peru
Max People : 20
Tur detaljer

PS. DENNE TUREN ER IKKE TILGJENGELIG ENNÅ.

Peru er magisk.  Hvorfor?  Jo for magi er noe helt utenfor det ordinære, det er overraskende, det fascinerer, du stiller spørsmål om dette er mulig, er det sant, du nyter det og du vil aldri glemme det. Garantert. Stikkord: Amazonas jungel, Andesfjellene med Inca trail og Machu Picchu, flytende siv-øyer på Titicacasjøen, sitte på en liten fjelltopp på Amantani øyen og se solen gå ned over horisonten i «havet» som ligger 4000 moh. Det er derfor Peru er magisk!

Avreise & ankomst sted

Lima, Peru

Inkludert i prisen

 • Alle overnattinger på 3 eller 4 * hoteller unntatt en natt på Amantani øyen (dag 12).
 • Måltider som spesifisert i programmet (ca. 65 % av alle måltider).
 • All transport i Peru (fly, buss, tog, båt).
 • All transfer mellom hotell og flyplass, togstasjon etc.
 • Alle utflukter inkl. guider.
 • Alle billetter, inngangspenger til museer etc. med noen få unntak (se under hva som ikke er inkludert).
 • 24/7 tilgjengelig mobil nr. i Norge (norsk) eller Peru (engelsk og spansk) man kan ringe hvis det skulle være noe.
 • Whatsapp tjeneste for boardingkort etc. For mindre private grupper tilbyr vi gratis lån av en smart telefon med peruansk simkort på hele turen i Peru.

Ikke inkludert i prisen

 • Tips på restauranter, til guider etc.
 • Renseri/klesvask.
 • Måltider som ikke er spesifisert i programmet.
 • Show i Lima (dag 2).
 • Utflukt til Rainbow mountain (dag 10).
 • Besøk til en skole for funksjonshemmede barn (dag 14).
Program

Dag 1

Pick-up på flyplassen i Lima.

Mottakelse på hotellet, hvor du vil bli tilbudt din første Pisco Sour og ha muligheten til å smake på noen deilige frukter fra vårt land. Ettermiddagen er fri.

Du vil bo på hotell i Lima.

Dag 2

Pick up på hotellet.
Turen starter ved å besøke COLONIAL LIMA, hvor en historisk rute tar oss til de viktigste og mest karakteristiske stedene i gamle Lima, som for eksempel palasset, rådhuset, basilikaen og katedralen, et av de eldste og vakreste eksemplene på Latinamerikansk arkitektur. Ruten fortsetter til San Francisco-kirken og kunstmuseet, klosteret og katakombene.

Etterpå fortsetter vi til DET MODERNE LIMA i Miraflores, Larco Mar hvor vår lunsj venter. Du vil bli introdusert til vårt deilige peruanske kjøkken. Vår restaurant har en fantastisk utsikt over havet.

Etter lunsj besøker vi turistområder som «El Parque del Amor», (kjærlighetsparken) og beundrer en flott panoramautsikt over Stillehavet.

Turen avsluttes ved å besøke et av de mest interessante museene i byen vår, Antropologisk Museum – der du kan få en god ide om vår pre-spanske kultur.

Valgfritt:
Om kvelden inviterer vi deg til å delta i et tradisjonelt show hvor du kan nyte vår peruanske folklore. Dette er ikke inkludert i prisen.

Du vil bo på hotell i Lima.
Inkludert: Frokost og lunsj.

Dag 3

Transfer fra hotellet til flyplassen for flyet til Puerto Maldonado. Ankomst til det «Biologiske mangfoldet i Peru», Puerto Maldonado – mottak på flyplassen. Vår tur starter med en reise gjennom byen i bussen.

Senere i Capitania havn går vi ombord på båten nedover Rio Madre de Dios. Under turen kan vi nyte et naturlig miljø der vi vil observere livet i jungelen.

Ved ankomst til Eco-Amazonia Lodge får vi en utsøkt velkomstdrink, innsjekking til våre bungalower og lunsj.

Om ettermiddagen tar vår guide deg gjennom en sti, beleilig skiltet til Caiman Cocha, en liten lagune hvor du vil få muligheten til å observere den svarte caiman (alligator) og den vanlige caiman. De spiser hovedsakelig fisk – som bor i dammen.

I skumringen vil du oppleve den spektakulære solnedgangen over Amazonas, en opplevelse full av farger med overveldende intensitet.

Tilbake i loungen venter en deilig middag på deg, og du vil ha ledig tid til å dele uforglemmelige øyeblikk i baren, utstyrt med alle drikker du kan forestille deg.

Inkludert: Frokost, lunsj og middag.

Dag 4

Etter frokost vil vi starte en tur til den dype jungelen, godt forberedt, på godt bevarte og skiltete stier. På veien vil vi krysse elvebredden for å nå de høye skogene, og så kommer vi ned til oversvømte skoger, for å gå opp igjen til åsene. Under reisen vil vi se det et bredt spekter av flora og fauna i naturen.

Underveis vil vi se ulike arter av medisinske planter og frukttrær som både dyrene og menneskene i Amazonas jungelen bruker. Du kan se et bredt spekter av forskjellige pattedyr, fugler og reptiler.

Vi kommer til den majestetiske innsjøen Apu Victor, omgitt av en enorm sump og gigantiske trær. Deretter går vi opp til et observasjonsdekk, hvorfra du kan nyte en panoramautsikt over innsjøen og observere det rike viltlivet i jungelen.

Tilbake i bungalowen vil en forfriskende lunsj vente på deg.

Om ettermiddagen, sammen med vår guide, vil vi besøke Apeøyen, få minutter fra lodgen i sentrum av Madre de Dios-elven. Denne øya viser et enormt utvalg av sprudlende flora og fauna.

Til slutt vil vi fullføre vårt besøk på øya, nyte en solnedgang med den mest imponerende skumringen i jungelen. Tilbake i hytta får vi servert en utsøkt middag.

Inkludert: Frokost, lunsj og middag.

Dag 5

Frokost, etterfulgt av transfer til flyplassen i Puerto Maldonado, hvor vi flyr til Cusco.

Mottakelse i Cusco hvor vi sjekker inn på det valgte hotellet hvor en urtete av coca blader blir servert, for hjelp mot høydesyke. Det anbefales at dere hviler for å akklimatisere dere til høyden. Dere bør ta det rolig de to første dagene og spise lette måltider, drikke rikelig med vann og begrense alkoholinntaket for å unngå høydesyke.

Om kvelden: Bare slapp av og ta det rolig.

Du vil bo på hotell i Cusco.
Inkludert: Kun frokost.

Dag 6

Dere vil starte med en sightseeing i byen, som inkluderer et besøk til ‘Plaza de Armas’, katedralen, Solens Tempel eller Koricancha, et besøk til to ruiner som ligger rundt byen; Fortress of Sacsayhuamán, Kenko.

Etter å ha fullført turen, vil vi gå til Chinchero, hvor lunsjen vår venter med de lokale innbyggerne, og vi kan forsikre deg om at den er deilig.

Etter lunsj vil du bli introdusert til Chinchero-samfunnet, hvor du vil få oppleve den fantastiske vev-kulturen som er nedarvet fra våre forfedre. Deretter besøker dere restene av Inca-ruinene der de spanske conquistadorene reiste en kirke i et forsøk på å eliminere den gamle peruanske kulturen.

Tilbake til hotellet sent på ettermiddagen.

Du vil bo på hotell i Urubamba.
Inkludert: Frokost og lunsj.

Dag 7

Du blir hentet på hotellet.

Den guidede omvisningen begynner med «Sacred Valley of the Incas», hvor du vil besøke byen Pisac og også kunne besøke det typiske markedet for urfolk.

Lunsj.
Etterpå kommer vi til byen Ollantaytambo som er en av de mest verdifulle juvelene i Peru med sin Inca-arkitektur. Du vil ikke bare besøke dette stedet, men også sette pris på den andinske verden i sitt naturlige miljø. På vei tilbake, vil du besøke det lokale bryggeriet for å se hvordan lokalbefolkningen lager sitt eget øl. Du kan ha en smak også hvis du vil.

Tilbake til Urubamba for å tilbringe natten på hotellet.

Du bor på hotell i Urubamba.
Inkludert: Frokost og lunsj.

Dag 8

Tidlig pick-up på hotellet for å komme av gårde til jernbanestasjonen i tide for avreise. Dere tar toget til dere kommer til Km. 104. Her finner vi våre bærere, kokker og utstyr som er nødvendige for Incatrail. Vi kommer til ruinene av Winaywayna 5 timer etter å ha startet på turen.

Etter lunsj fortsetter vi eventyret og kommer til IntiPunku-inngangen, hvor du vil få en av de vakreste utsiktene over Machu Picchu. Vi fortsetter med buss ned til byen Aguas Calientes for å hvile på et hotell.

Du bor på hotell i Aguas Calientes.
Inkludert: Frokost og lunsj.

Dag 9

Etter en veldig tidlig frokost tar vi bussen for å besøke helligdommen Machu Picchu i de tidlige morgentimene. Etter besøket kommer vi tilbake til byen i tide for å spise lunsj på en utpekt restaurant. Om ettermiddagen reiser vi tilbake til Cusco med tog, og når vi kommer til Cusco, blir vi overført til hotellet.

Du bor på hotell i Cusco.
Inkludert: Frokost og lunsj.

Dag 10

Frokost

I dag er en fridag.
Ett alternativ er å besøke Rainbow-fjellet. Dette er et fjell som på grunn av ulike mineraler lager et fargerikt landskap på dette fjellet. Du kjører først 2 timer langs en smal vei og deretter går (trek) i 3 timer for å komme til toppen som ligger på 5200 meter. På grunn av denne høyden kan det være veldig kald vind og dermed kreve god fysisk form og skikkelig klær og turstøvler. Du kan også ri på en hest i stedet for å gå.

Alternativt er det mange andre ting å gjøre og se i Cusco. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Du bor på hotell i Cusco.
Inkludert: Kun frokost.

Dag 11

Etter frokost på hotellet om morgenen er det transfer til busstasjonen hvor vi reiser med buss til Puno. Under reisen kan vi nyte den imponerende naturen og skiftende landskap på vei til platået (Altiplano). Vi spiser lunsj underveis. Vi ankommer Puno klokken 5 og resten av dagen er fri.

Du bor på hotell i Puno.
Inkludert: Frokost og lunsj.

Dag 12

Vi starter dagen med en deilig frokost, etterfulgt av en båttur til de flytende øyene Uros og etterpå fortsetter vi mot øya Amantani. Vi kan nyte og dele uforglemmelige opplevelser med innfødte på øya, som ikke bare inviterer oss inn i deres hjem, men også til deres kultur og demonstrerer for oss deres stolte skikker. Innlosjeringen er enkel, men ren, en liten pris å betale for en uforglemmelig opplevelse.

Vi overnatter på Amantani øyen.
Inkludert: Frokost, lunsj og middag.

Dag 13

Tidlig om morgenen sier vi farvel til familien vår og reiser med båt tilbake til Puno. Derfra er det buss til Juliaca hvor vi har en lunsjpakke på veien. I Juliaca tar vi fly tilbake til Lima.

Når vi kommer tilbake til Lima, er resten av kvelden fri. Hvis du ønsker, vil våre ansatte i Lima gjerne hjelpe deg med aktiviteter og råd om hva du skal gjøre. Et alternativ vi anbefaler er å besøke det bohemske distriktet Barranco med mange flotte pittoreske restauranter og barer hvor du kan nyte et måltid eller en drink og den fantastiske utsikten over Stillehavet.

Du bor på hotell i Lima.
Inkludert: Frokost og lunsj.

Dag 14

Fridag for shopping eller hvile.

Valgfritt: Vi kan arrangere et besøk til en annen del av Lima, hvor du besøker en lokal skole for funksjonshemmede barn som vi har samlet inn penger til og bygget to ekstra klasserom, og et ‘felles kjøkken’, en organisasjon av kvinner som lager sunn mat for fattige familier.

Transfer til flyplassen, med beste ønsker for en god reise tilbake til hjemlandet ditt.