Hvem er vi?

Vi er et firma som spesialiserer oss på reiser mellom Norge og Peru.  Med sterk tilknytning til begge land har vi lang erfaring med å tilrettelegge pakketurer og skreddersydde turer for nordmenn til Inkaenes hjemland.  Vi holder til i Bergen, men har kunder fra hele Norge.

Vi kan arrangere skreddersydde reiser for bedrifter, offentlige etater, organisasjoner og private grupper og personer, fra enkeltpersoner til store grupper og alt imellom!  

Ønsker dere å reise helt på egenhånd? Med vår lokalkjennskap kan vi tilby hjelp og assistanse alt etter hvor mye dere ønsker. Ring oss (90874157) eller send en e-post (info@maikkitours.no).

Vi har en sterk kulturforståelse for Latinamerika generelt og Peru spesielt.  Vi kan gjøre reisen enklere ved at vi kjenner de sosiale kodene og kan peke på kulturelle forskjeller.  Kulturforståelse står derfor sentralt i vårt arbeid.

Våre medarbeidere er høyt kvalifiserte innen språk, kultur og reisevirksomhet.  Vår hoved reiseleder er høyt kvalifisert innen språk og kulturkunnskap. Hun har bred erfaring som reiseleder og ikke minst er hun veldig engasjert.

Hvorfor velge oss?

Vi driver virksomheten vår på en ansvarlig og bærekraftig måte. Vi tar godt vare på dere som turister og de lokale innbyggerne.

Vi benytter blant annet utstrakt flytransport for å unngå lange og slitsomme bussturer.

Vår reiseleder er høyt kvalifisert innen språk (fire språk flytende) og kulturkunnskap.

Vår peruanske og norske bakgrunn har åpnet dører til de lokale samfunn i Peru.

Eksepsjonell service og pålitelighet er en del av vår natur, både vi som reiseledere fra Norge, og våre lokale medarbeidere i Peru.

Vi arrangerer også kurs i spansk og lokalhistorie for reisemålet til alle i Bergen i forkant av reisen. Dersom det er nok deltakere i andre deler av landet, kan vi arrangere dette også andre steder.

Møt din guide

Rita Castro Hauge

Jeg er daglig leder av Maikki Tours. Jeg ble født i Peru og flyttet til Europa da jeg var barn. Først bodde jeg i England i noen år før jeg flyttet med familien min til Afrika i et par år. Allerede som tenåring utviklet jeg en lidenskap for å reise og oppleve andre kulturer. Jeg kom endelig til Norge da jeg var 19 år hvor jeg møtte min mann. Jeg har bodd i Norge siden 1986 med min mann og fem barn hvor kun den yngste fortsatt bor hjemme.

I 2001 startet jeg et selskap hvor jeg holdt spansk kurs på forskjellige nivåer og organiserte reiser til Peru, Mexico og Cuba. Min store lidenskap er å vise andre mennesker skjønnheten, den kulturelle rikdommen og mangfoldet i Latin-Amerika og spesielt i mitt eget land Peru. Hver tur med en gruppe har vært et spesielt eventyr og en uforglemmelig historie.

I løpet av ti spennende og rike år hadde jeg det privilegium å drive mitt eget selskap. Dessverre måtte jeg slutte på grunn av personlige årsaker i noen år. Nå er jeg klar til å starte opp igjen og begynne å organisere turer hvor vi starter med Peru.

Jeg er nå 52 år gammel. Av andre blir jeg beskrevet som en varm, åpen, veldig ansvarlig, positiv og mild, men først og fremst en sterk person som finner løsninger og kan møte utfordringer som kan oppstå underveis. Det viktigste for meg i mitt arbeid er å gi god service til alle mine klienter.

Jeg har Mastergrad i Latinamerikanske Studier ved Universitetet i Bergen. Mitt morsmål er spansk, og jeg snakker flytende fransk, engelsk og selvfølgelig norsk. Bortsett fra latinamerikanske studier har jeg studert historie og religionshistorie. I tillegg til min akademiske bakgrunn har jeg mange års erfaring som reiseleder, noe som har gitt meg de riktige kvalifikasjonene for å organisere kulturreiser og jobbe som reiseleder.

Jeg ser fram til å møte deg i Peru!